Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Agrest czerwony krzaczasty (Ribes uva-crispa) to popularna roślina owocowa, która produkuje czerwone jagody o charakterystycznym smaku. Oto informacje dotyczące sadzenia, pielęgnacji, owocowania i innych aspektów:
1. Sadzenie:
2. Pielęgnacja:
3. Owoce i dojrzałość zbiorcza:
4. Mrozoodporność:
5. Choroby i ich zwalczanie:
6. Zapylacze:
7. Wymagania wodne i glebowe:
8. pH gleby:
Agrest czerwony jest ceniony za smaczne jagody, które można spożywać na surowo, dodawać do deserów czy też przetwarzać w dżemy i soki. Warto również pamiętać, że różne odmiany agrestu mogą mieć różne właściwości i wymagania, więc zawsze warto sprawdzić informacje specyficzne dla danej odmiany.
dojrzałość zbiorcza | lato |
mrozoodporność | -26°C |
zapylacze | samopylna |
wielkość owocu | średnia |
wysokość sadzonki | 80-120 cm |
stanowisko | słoneczne/półcień |
wymagania wodne | umiarkowane |
odczyn gleby | 6,0-7,0 ph |
smak | słodko-kwaśny |
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Agrest czerwony krzaczasty Hinnonmaki Rot łac. Ribes uva-crispa 80-120 cm K.
Sadzonki i Sadzenie: Sadź je na stanowisku, które otrzymuje pełne lub częściowe nasłonecznienie. Zapylacze: Agrest czerwony jest samopylny. Cięcie: Cięcie jest ważne, aby utrzymać zdrowy i dobrze ukształtowany krzew oraz stymulować owocowanie. Uprawa: regularne podlewanie jest ważne, zwłaszcza w okresach suszy.
Sadzonki i Sadzenie: Sadź je na miejscu o...
Sadzonki i Sadzenie: Sadź je na dobrze...
Sadzonki i Sadzenie: Sadź drzewa na stanowisku,...
Sadzonki i Sadzenie: Sadź drzewo lub krzew na...
Sadzonki i Sadzenie: Sadź drzewo lub krzew na...
Sadzonki i Sadzenie: Sadź je na miejscu o...
Sadzonki i Sadzenie: Sadź je na miejscu, które...
* Pola wymagane
lub Anuluj